SÖRTERASZ

Nyitvatartás

Április eleje - Október vége
Szombati napokon 11:00 - 20:00
(A nyitvatartás a rendezvényektől függően változhat!)

Cím

2091, Etyek-Botpuszta
Kolumbusz utca 1.

Parkolás

A terasz melletti betonos részen! Kérjük, az út mellé ne parkoljatok.

terasz1

Régen dédelgetett tervünk volt egy saját vendéglátóhely kialakítása, ahol közvetlen kapcsolatunk lehet a fogyasztókkal és a gyakori sörfőzdelátogatásoknak, sörkóstolóknak is méltó helyszínt tudunk biztosítani. A pandémia alatti leállás segített időt találni a projekt megvalósításához. A helyszín a sörfőzde melletti ősfás telek, ahol a sörkert elengedhetetlen kellékei, a hatalmas árnyas fák már adottak voltak. Így fogtunk bele 2020 tavaszán az Etyeki Sörterasz kialakításába.

terasz2

Mivel egy ipari-kereskedelmi besorolású területen vagyunk és a sörfőzde csarnoka is indusztriális stílust képvisel, egy hasonló stílust szerettünk volna a Sörterasz esetében is kialakítani. Így esett a választásunk a tengeri konténerekre. 6 darab 40 lábas nagy tengeri konténerből áll a Bázis (mi egymás közt csak így hívjuk). A konténereket összenyitva, szigetelve és a belső kialakításokra is maximálisan ügyelve jött létre egy egészen egyedi hangulatú hely, melyet szépen ölel körbe a sörkert. A kertben füvesítettünk, fákat ültettünk, de további fejlesztéseket tervezünk, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól érezhessék magukat nálunk. Van lengőteke, kialakítás alatt van a mini játszótér, fűszerkert a már meglévő darts-sarok és homokozó mellé. 2021-ben az április végi nagy terasznyitásra lettünk éppen készen.

terasz3

Az Etyeki Sörterasz szorosan kapcsolódik a mellette lévő sörfőzdéhez és így együtt ad komplett élményt a hozzánk látogatóknak. Főzdelátogatás, sörkóstoló, 12 sörcsap, bisztró és BBQ jellegű ételek, nyugodt terasz hangulat. Mindez a sörfőzdéhez illő indusztriális környezetben és egy hangulatos sörkertben, ahol az egész család jól érezheti magát. A nyári időszakban ingyenes kertmozit tervezünk, családi filmekkel. Helyszínt biztosítunk rendezvényeknek, csapatépítőknek, családi, baráti összejöveteleknek is. Teraszkoncertekkel, zenével várjuk a fiatalabb korosztályt. Szívesen látjuk az Etyeken túrázókat, vendéglátóhelyünk kerékpárosbarát.